Source: Animal. Unidade: ESALQ
Subjects: COMPOSIÇÃO QUÍMICA, FRANGOS DE CORTE, MAPEAMENTO GENÉTICO, MORFOMETRIA, OSSOS DA PERNA
ABNT
FAVERI, J. C et al. Quantitative trait loci for morphometric and mineral composition traits of the tibia bone in a broiler × layer cross. Animal, p. 1-7, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/s175173111800335x. Acesso em: 02 maio 2024.APA
Faveri, J. C., Pinto, L. F. B., Camargo, G. M. F. de, Pedrosa, V. B., Peixoto, J. O., Marchesi, J. A. P., et al. (2019). Quantitative trait loci for morphometric and mineral composition traits of the tibia bone in a broiler × layer cross. Animal, 1-7. doi:10.1017/s175173111800335xNLM
Faveri JC, Pinto LFB, Camargo GMF de, Pedrosa VB, Peixoto JO, Marchesi JAP, Kawski VL, Coutinho LL, Ledur MC. Quantitative trait loci for morphometric and mineral composition traits of the tibia bone in a broiler × layer cross [Internet]. Animal. 2019 ; 1-7.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s175173111800335xVancouver
Faveri JC, Pinto LFB, Camargo GMF de, Pedrosa VB, Peixoto JO, Marchesi JAP, Kawski VL, Coutinho LL, Ledur MC. Quantitative trait loci for morphometric and mineral composition traits of the tibia bone in a broiler × layer cross [Internet]. Animal. 2019 ; 1-7.[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s175173111800335x